zondag 29 april 2018

Inspanning en ontspanning

Eforie Sud - Neptun
Afstand: 20,4 km

De dag begon voor ons (team de Vries) geheel onverwachts om 1.15! Ids is een beetje zijn ritme kwijt en keek om 22u gisteravond in het restaurant nog druk om zich heen en de aanname dat hij dan wel lekker zou slapen ging niet echt op. Dan om 6.50 nog een keer, het lijkt wel of we een baby hebben ;) 
Dat we ons vervolgens verslapen voor het ontbijt (we hadden 9.00 afgesproken) is best begrijpelijk toch? Het ontbijt is weer typisch Roemeens met plakjes worst en kaas, ietwat droog brood, voorverpakte croissants en een yoghurtje. Dit keer overigens met kwarteleieren en uiteraard veel koffie. 

10.40 is de hele combinatie weer in elkaar gezet en fietsen we richting het zuiden. Zodra we Eforie Sud verlaten, verlaten we ook het asfalt. De onverharde weg gaat langs weilanden, langs een spoor, over het spoor en zo duurt het dus best een tijdje voordat we op onze bestemming aankomen. Onderweg nog een extra koffie genomen en genoten van het lelijke uitzicht dat volgens Jasper al best wel went. 

De onverharde weg is voor velen van ons best (in)spannend en ik merk dat ik ook nog even in de ontspan modus moet komen. Maar dan gaan we na aankomst lunchen bij de overburen, zwemmen, lekker in het zonnetje liggen en gaan we wederom eten bij de overburen. Kortom best wel een lekkere ontspannen middag en avond na een ingespannen ochtend!


1 opmerking:

  1. Het is weer een echte expeditie. Zo te zien hebben jullie veel hulp van de jonge dames die deze keer een stukje meerijden.
    Bedankt voor weer een reportage. Wij krijgen er geen genoeg van.

    BeantwoordenVerwijderen