zaterdag 17 augustus 2019

En Famille

Pithiviers - Orléans: 51,8 km



Even het hele zooitje weer inpakken en aan de fiets vast maken, dat is altijd een gedoe maar we merken dat we de routine te pakken krijgen. Vandaag gaan we een ‘lange’ afstand afleggen, nou ja lang voor de beentjes van een 5 jarig meisje. Maar vandaag hebben we ook een hele goede motivatie voor dat 5 jarig meisje want in Orléans gaan we ‘Suze-Wiebe-en-Aafke’ ontmoeten! Mijn zus bleek namelijk niet heel ver bij ons vandaan te zitten en op hun allerlaatste dag spreken we af om samen nog even te lunchen in Frankrijk. 

Met spelletjes (klaaske bedenkt een nep woord en ik bedenk de nep betekenis) en een speciale we-tellen-bellen-de kilometers-af-methode komen we om 14 uur aan in Orléans.




Bij ons boetiek hotel frissen we ons op om vervolgens 
mijn zus en familie op straat te begroeten. 

We eten uitgebreid, kletsen bij, laten de kinderen rond draaien in de draaimolen en doen dan nog even onze favoriete kinderkleding winkel aan. 



Aan t einde van de middag scheiden onze wegen!


 
Voor morgen helaas slechte voorspellingen, ons hotel kan ons niet nog een nacht herbergen dus we besluiten een minimale afstand af te leggen, een beetje regen kunnen wij wel hebben ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten