dinsdag 13 augustus 2019

Stomme Garmin snoertjes

Parijs - Arpajon: 36 km

“We verlaten Parijs niet voordat we de snoertjes hebben!” 
‘Welke snoertjes’ hoor ik u denken, nou de oplaad snoertjes van onze fietscomputer (mini USB) en van onze Garmin sporthorloge. Want die snoertjes zijn niet alleen stom omdat ze nergens te koop zijn maar ook gewoon stom omdat ze niet in onze tassen zitten terwijl we ze wel klaar hadden gelegd.  Na twee winkels vanochtend toch (ietwat chagrijnig) Parijs verlaten zonder die snoertjes! Om energie te besparen zetten we t horloge van Ayso en de fietscomputer uit en volgen we uiteindelijk de route met behulp van mijn horloge en dat gaat prima. We fietsen nu een alternatieve St Jacobsroute en dat is echt leuk. Fietspaden zijn mooi en zo fietsen wij richting t Zuiden. 



We picknicken in een speeltuin en komen geheel volgens planning rond de klok van 14u in Arpajon aan. We willen vooral dat Ids nog even gaat slapen (daar wordt ie namelijk nog leuker van) en het derde hotel in Arpajon is raak, we hebben een heerlijk appartementje/kamer. 

Maar nu die snoertjes, we nemen een taxi naar een groot, heel groot winkelcentrum en daar bestellen we bij Boelanger de Garmin oplader en kopen we bij Electro Dépôt een mini USB! 



Ergens is dit hele zoek gebeuren ook wel weer geestig, we kopen namelijk bij de H-market (de H bleek voor halal te staan) alles voor een salade en nuttigden gezellig in ons appartementje een heerlijke salade met toetje en koffie! Eind goed al goed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten