maandag 26 augustus 2019

Onze yoga ervaring

Turquant - Saint Georges des sept voies: 38,5 km

Tijdens onze rustdag ‘geen tijd’ gehad om een volgende verblijfplaats te zoeken. “We bellen morgen wel even”en zo begint de dag met bellen en bellen en googlen en bellen. Potverdrie: alles zit vol.

Uiteindelijk vinden we een chambre d’hote, beetje afgelegen en je kunt er ook terecht voor een hergeboorte maar dit ligt op een leuke fietsafstand dus we doen dit maar. We zijn vergeten te vragen wat t kost maar we hebben gelukkig wat. 



We fietsen vandaag over de 0 meridiaan en verder pauzeren we vaak, het is heet maar we doen rustig aan en zo trotseren we de hoogtemeters en komen we om 15u aan bij onze chambre d’hote. 

Een glimlachende vrouw die verder weinig zegt laat ons de simpele kamer zien, beetje sober allemaal maar voor één nachtje prima. 

We zwemmen wat, we lezen wat en we moeten nog een plannetje maken voor het eten. Er is hier niks in de buurt, dichtstbijzijnde restaurant is 4,5 km fietsen en gek genoeg is dat t laatste wat we willen als we eenmaal ergens zijn aangekomen maar het is niet anders. De route leidt ons door de weilanden en echt tussen de wijnranken door naar een speciale grot waar we wederom de gevulde ovenbroodjes eten. Met wat wijntjes in de benen nemen we op de terig weg de geasfalteerde weg, iets langer maar ook zeke prachtig. Er steekt een hertje over en gelukkig heeft Klaaske die dit keer ook gezien!

Als we terugkomen zien we dat een yoga groepje met zn allen uit een grote pan zit te eten, we horen er als gasten duidelijk niet bij maar we worden wel toe geglimlacht. 

Niet echt een yoga ervaring dus voor ons, de volgende dag krijgen we een sober ontbijt en dan gaan we afrekenen, eigenlijk gaan we van een heel schappelijk prijsje uit, de bedden waren matig en de voorzieningen waren nou niet echt indrukwekkend. 

Helaas: 144€  Niet echt sfeerverhogend, wat een deceptie! Daar komt nog bij dat klaaske helemaal onder de muggebulten zit, maar liefst 14 in haar gezicht waarvan één op haar oog, daar kan die yoga mevrouw natuurlijk niet zoveel aan doen maar draagt niet bij aan een positieve ervaring. 



We verlaten de volgende dag met toch een positief humeur want we weten dan we vanavond in een heus kasteel gaan slapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten