dinsdag 28 juli 2020

Strand strand strand

Den Haag - IJmuiden: 65.4 km

Ondanks dat we best wel een stukje gaan fietsen vandaag staan we laat op, de kinderen zijn ook wat later wakker dus we nemen het ervan. Het ontbijt was chiq en lekker en om 10.30 zitten we pas op onze tandem....

We fietsen nog even over het Binnenhof, hebben wederom bekijks en volgen dan de bordjes richting Scheveningen en Katwijk. Na 22 km besluiten we een kopje koffie te drinken zodat we daarna door kunnen knallen naar Zandvoort waar we hopelijk Gaby kunnen treffen. In Katwijk genieten wij en de mussen van een aarbei gebakje:





Via een prachtig duin gebied fietsen we door naar Zandvoort. Onderweg nog twee mooie herten met indrukwekkende geweien gezien en vooral veel “wat is het” gespeeld, een nieuwe variant van “wie is het”. Kanonskogel en mondkapje waren het moeilijkst te raden. 

Om 13.46 strijken we bij Tijn Akersloot neer en wachten vol spanning op de komst van eerst Gaby en daarna Erik. De eerste had een tas vol strand spullen bij zich waarmee klaaske en ids zich lang hebben kunnen vermaken. We vinden bekenden tijdens deze vakantie zien alleen maar leuk dus als je zin hebt om aan te haken, let us know!







Dan nog een klein stukje (21 km) naar ons hotel in IJmuiden. We hebben wind mee dus daar kunnen we t niet op gooien maar man man man wat zijn wij leeg bij aankomst. We brengen niet eens de tassen naar de kamer maar gaan meteen aan tafel. Wat een service en gezelligheid hier in 
hotel Augusta 
Klaaske mag de toetjes maken en vindt het in de keuken zo leuk dat ze nu chef wil worden! 
En wederom meer dan moe daarna in bad en naar bed :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten