vrijdag 4 mei 2018

Varna

Het is januari in Malaga en het weer is zoals dat soms ook het geval is in Malaga, slecht! Binnen maken we een puzzel om in zomerse sferen te komen:En vandaag zijn we ín díe puzzel beland!!Maar laat ik bij het begin van deze dag beginnen: we zwaaien familie Florie om 5.45(!) uit en duiken dan snel ons bed weer in. Tegen negen uur komen we daar pas weer uit en gaan we in de stad een pannenkoekje eten. We hebben nog een nachtje in ons hotel erbij geregeld en we kunnen in alle rust plannen maken voor de komende dagen. Heel ver plannen we niet vooruit maar het plan voor de komende twe dagen is in ieder geval gemaakt. Ayso slaat nog even alle fietsbenodigdheden in terwijl ik de weblog bijwerk en daarna gaan we de stad weer in. Klaaske wil perse op haar nieuwe slippers aan terwijl ze die nog wel om de 10 stappen verliest, maar ze houdt vol!


We shoppen een polo en zwembroek voor ayso, eten een burgertje bij de grote gele M en flaneren dan in het Primorski park; een heel mooi groen en fleurig park. 


Over het strand terug en als we dan neerstrijken bij een strandtent bevind ik me dus in de puzzel van 5 maanden geleden :)

Om iedereen (metname klaaske) eens een goede lange nacht te gunnen eten we vroeg en ligt zij er na nog één potje kwartetten er voor deze vakantie vroeg in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten