zondag 13 mei 2018

We zijn er bijna...

Saray - Subasi
Afstand: 63,5 km
Hoogtemeters: 933 m

Ons hotelletje van afgelopen nacht is klein en weinig bijzonder maar de hartelijke mevrouw van de receptie die idolaat is van klaaske maakt het allemaal weer erg vermakelijk. Klaaske krijgt wederom een chocolade cakeje (eigenlijk krijgt ze iets te eten op elke plek waar we stoppen). 

De band wordt eerst nog even gewisseld. 

Met rustig aan doen deze ochtend zitten we om 10u op de fiets, nog even langs de supermarkt en dan de D020 op. Het is geen vierbaansweg meer zoals in Kirklareli en hij is mooi van asfalt dus we kunnen lekker doortrappen.  Het is wederom heuvel op en heuvel af en zo komen we aan ruim 900 hoogtemeters.  

Het plan is om in Subasi te gaan slapen, daar is volgens Google een hotel maar er wordt niet opgenomen dus we weten niet zeker of hij Ć¼berhaupt open is en nog wel kamers heeft. De blijdschap die we ervaren als we erachter komen dat het hotel open is en kamers heeft is snel weer weg. Het is een verschrikkelijke plek. Eigenlijk runnen deze mensen geen hotel maar zijn hier gewoon kamers en daar kan je in slapen, meer niet. 

Nogmaals we moeten blij zijn dat we ergens kunnen overnachten maar we kijken nu metname alleen nog maar uit naar ons einddoel; Istanbul!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten