maandag 11 augustus 2014

Change of plans

Dag 1
Zondag 10 augustus 
Utrecht - Nijmegen 
Weer: regen!

Het plan was om zaterdag te vertrekken en de eerste nacht door te brengen in Nijmegen bij Ayso's ouders. Alles liep echter anders. 

Afgelopen donderdag is Ayso's vader plotseling overleden en intens verdrietige en moeilijke dagen volgden. Zijn overlijden was heel onverwachts, voor iedereen en dat maakt het zo ontzettend onwerkelijk. Er moet van alles geregeld worden, locatie, tekst voor kaart, sprekers, bloemen en muziek. Het voelt alsof we een trouwerij in 4 dagen moeten organiseren. De afgelopen dagen waren we veel in Nijmegen en vonden we echt ontzettend veel steun bij elkaar en bij iedereen om ons heen. Voor Ayso was de keus om toch op vakantie te gaan snel gemaakt en dus verplaatsen we onze vertrek datum. Afgelopen zondag dus met de fiets bepakt en beladen richting Nijmegen. Dan staat de fiets daar al en kunnen we woensdag weer opstappen. Het pakken was nog wel een beetje stressvol, we houden er gewoon niet zo van en ondanks mijn voorbereidingen waren we nog wel 1,5 uur in de weer. 

Het eerste deel van onze lange reis verliep dus compleet anders dan dat we ons hadden voorgesteld maar zodra we met de kop in de wind zitten voelt het goed. Zelfs de regen (code geel!) kan ons nu (nog) niet deren, we trappen hard door en komen om 16 uur aan in Nijmegen. Klaaske heeft t ook droog kunnen houden in haar caravannetje maar we moeten wel wat reorganiseren want niet alles is nog droog. 
Het was een voorproefje, een test of misschien wel een beproeving maar we voelen ons in ieder geval klaar voor vertrek!
(Selfie op de fiets; voordeel van achterop rijden;))Geen opmerkingen:

Een reactie posten