zaterdag 13 juni 2015

'Rok'

Inmiddels spreken wij natuurlijk een aardig woordje over de grens en ook voor t Tsjechisch draaien wij ons hand niet meer om! 
Aangezien de hotelmanager goed op mijn geboortedatum had gelet wist hij dat ik vandaag "rok" ben! Het ontbijt werd dan ook opgeleukt met champagne en een taartje!

Heerlijk! Door alle berichtjes via whatsapp, Facebook en zelfs deze website voel ik me dus absoluut heel erg "rok".  Aangezien we de stad vorig jaar uitgebreid gezien hebben gaan we op zoek naar een leuke activiteit. 
Deze prachtige stad is absoluut een favoriete plek voor groepjes mannen die ter gelegenheid van een aankomende bruiloft het op een drinken willen zetten. Ik snap dit niet helemaal maar t zal wel goedkoop zijn om met Ryanair hier naartoe te vliegen ofzo. Onze tip is dan ook; mijd de grote pleinen met terrassen, loop er één keer over heen dan heb je t gezien en ga dan opzoek naar leuke plekjes in de steegjes erom heen. 
Wij kiezen vandaag voor de dierentuin! Aangezien Klaaske bij elke hond,kat of eend enthousiast reageert denken we dat ze er klaar voor is. Nou en dat is ze, elke viervoeter wordt paard genoemd en bij alle vogels roept ze heel hard "kwak kwak". 


Het is een prachtige dierentuin met grote verblijfplaatsen voor de beesten, absoluut geen stinkende bedoening!


Als we terugkomen leggen we Klaaske in bed en rusten wij ook wat uit en pakken een lunch. Dan begint t keihard te regenen, alle mensen rennen naar afdakjes en bijna niemand loopt mee over straat. Wij zijn natuurlijk goed voorbereid op regen maar de pakken liggen wel in ons hotel...
Klaaske (inmiddels weer wakker) vindt ook de regen fantastisch, ze gilt het uit van plezier!


S avonds een avond maal bij de Argentijn en drie maal raden hoe ik graag m'n biefstukje eet? 

2 opmerkingen:

  1. Fantastisch! Wat een leuke foto's. Morgen veel plezier met de eerste etappe! Blijft het droog denk je?
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als we de app mogen geloven blijft t droog!

    BeantwoordenVerwijderen