zondag 21 juni 2015

Toch droog

Pawlowiczky - Zory
Afstand 72 km

Dat dit hotel misschien een beetje zou verbleken bij het vorige hotel dat had ik verwacht. En eigenlijk hebben we heerlijk geslapen in een wat klein bedje maar t ontbijt was eigenlijk wel het grappigst. Er waren nog twee tafeltjes bezet in het restaurant gedeelte, beide koppels op middelbare leeftijd zaten zwijgend het brood weg te werken en wij? Wij hebben denk ik er wel voor gezorgd dat de hele buffettafel leeg werd achtergelaten. 

Ok, genoeg brandstof dus aan boord, spullen pakken, fiets klaarzetten, Klaaske nog één keer op t potje, helm op en gaan! De voorspelling zag er zo uit:

Aangezien t nog niet hard regende hebben we de regenbroeken niet aan gedaan en dat bleek maar goed ook. Of we fietsten voor de regen uit of er achteraan maar wij zijn niet nat geworden. Zelfs nog gepicknickt in het gras:


Via rybnik fietsen we naar Zory en we komen wat lelijke gebouwen tegen maar de dorpjes zijn echt idyllisch. 
We zagen aan t einde van de dag drie stunt vliegtuigjes en boven, links of rechts van ons maakte ze de ene loop na de andere, geweldig! Het is nog best lastig om dat te vangen terwijl je aan t fietsen bent:


Wat wel goed gelukt is, al zeg ik t zelf is een foto van de combinatie in actie:


We zijn in Zory, we springen onder de douche en of hier überhaupt iets te beleven valt, we hebben geen clou maar we zitten in een echt modern nieuw hotel (Hotel Alto Zory) en we vermaken ons met gedownloade nrc's, blendle en kleurplaten! En een mooie regenboog:


Morgen komen we aan in Oswięcim, Auschwitz. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten