woensdag 24 juni 2015

Kraków

Bienaly - Krakau
Afstand: 75,4 km

Hotel met "onuitspreekbare naam aan de sola" was heerlijk, ook hier zou ik zo een positieve recensie over kunnen achterlaten. Enige nadeel was dat het leek alsof de afzuigkap van de keuken van het restaurant door onze kamer liep. Na een tijdje ruik je t niet meer maar onze kleren zijn nog altijd het bewijsmateriaal. Ik val in herhaling maar ook hier alleen maar alleraardigste mensen die uitstekend Engels spreken!

Dan maak ik vlak voor vertrek nog even deze foto:


Eigenlijk metname omdat dit beeld niet bijzonder is hier in Polen. Overal hangen beelden van Jezus en z'n moeder langs de weg, heel veel! Wij vragen ons af of er hier in Polen niet een fabriek is die die beelden maakt. 

Een beetje knullig zorgen we niet voor een lunch en na ruim 35 km is de brandstof op en komen we in dorpjes zonder supermarkten. Slechte planning zo op onze laatste fietsdag! Ik haal uiteindelijk in een piepklein buurt supertje eten en drinken en dankzij een zonnetje kunnen we weer goed picknicken. 


Klaaske kan goed slapen in de caravan en ook dat wilde ik nog even vastleggen:


Ze kan ook heel goed wakker zijn, dan roept ze "wieuw" als we naar beneden gaan en verder zingt/kraait ze wat af. 

Na 76,4 km rijden we krakau binnen, we rijden een rondje op t grootste middeleeuws plein van Europa en zoeken dan ons hotel op. Niet nadat we natuurlijk  met t hele team even op de foto gaan:


We fietsen niet meer verder, we blijven hier in krakau en zullen de stad van links naar rechts en van boven naar onderen goed bekijken! Dan kunt u altijd bij ons terecht voor tips!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten