vrijdag 27 mei 2016

Laatste dag van de "fietsvakantie"

Jatiluwih - Seminyak 
Afstand: 49,7 km
Maandag

De stromende regen houdt ergens 's nachts op en ook al zijn we vroeg wakker we worden door de gebrekkig Engels sprekende eigenaar gewekt met de mededeling 'sunrise' en na de zonopkomsten op zee besluiten we nu snel de kleren aan te trekken en een wandeling te maken over deze bijzondere rijstvelden. Absoluut één van de hoogtepunten!! Wat mooi! Ik raak niet uitgefotografeerd metname de vogelverschrikkers zijn fotogeniek. Het is qua uitzicht een heel klein beetje te vergelijken met de grand canyon in die zin dat je het gevoel hebt dat je naar een schilderij kijkt. We kunnen nu echter door t schilderij lopen. 

 

Na het ontbijt vertrekken we weer na uitgebreide instructies van de eigenaar. We leggen weer de instructies van de Garmin naast ons neer en rijden op ons gemakkie naar Seminyak. De drukte zwelt aan en tussen de 100 duizend scooters wordt t fietsen met een tandem en caravan er niet leuker op. We stoppen bij een typisch Australisch hip koffietentje, helaas geen WiFi maar de barrista helpt ons met t vinden van het hotel, gewoon de weg verder afrijden, als we dan bij Grand Balisani suites aankomen zien we een andere bruiloftsgast aan t zwembad liggen (we wisten dat hij en zijn vrouw hier overnachten) en de van hem verkregen WiFi code geeft ons de nodige informatie om nog wat af te dingen op de prijs van de komende 4 overnachtingen. Dan verruilen we onze bezwete fietskleding voor zwemkleding en even later liggen we weer als echte vakantiegangers op een bedje bij het zwembad. 

's Avonds lopen we met z'n vijven via het strand naar een warung met volgens bronnen een goede Indonesische keuken. Het is weer lekker en klaaske vermaakt zich gelukkig prima met verstoppertje en een ijsje. Heel gezellig om met vrienden zo ver weg van huis een gezellig avondje te hebben. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten