maandag 23 mei 2016

Rustdag IV

Lovina staat bekend om zijn dolfijnen (hier hebben ze zelfs een standbeeld voor gemaakt) en om het duiken en/of snorkelen.  

De dag begint voor de tweede maal voor 6 uur, dit keer gaat het niet om de sunsrise maar om de dolfijnen. Om 6.00 varen we met een bootje de zee op en we zijn niet de enige, overal zien we dezelfde spin-achtige bootjes op het water en als we dan de eerste dolfijnen zien voelt het door de drukte toch niet helemaal goed. Dat die beesten überhaupt nog te voorschijn komen voor dit spektakel is een wonder. Dan vaart onze boot van de andere bootjes vandaan, veel verder de zee op en dan zien we voor, links en rechts dolfijnen, voor mij de eerste keer en absoluut f a n t a s t i s c h. Om 8.00 zijn we terug en kunnen we zo bij het ontbijt aanschuiven. De rest van de dag gaan we in de zee zwemmen (ik dit keer ook, Ayso doet dit vaker), een middagdutje doen en in de middag gaan we met hetzelfde bootje van vanochtend de zee op om te snorkelen. Mooiste koraal tot nu toe!
 

'S avonds eten we bij onze accommodatie en de bintang's smaken heel lekker. Voor morgen hebben we een 'transfer' geregeld van Lovina naar het meer van Beratan. Het moet namelijk wel leuk blijven ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten