vrijdag 5 mei 2017

Eind goed al goed

Debica - Rzeszow 
Afstand: 60,4 km

Al fietsend heb ik me afgevraagd wat ik over deze dag moet opschrijven want deze dag was eigenlijk niet om "over naar huis te schrijven". Ik doe 't toch even kort zodat wij later wel kunnen terug lezen waarom deze dag ook al weer niet om over naar huis te schrijven was. Onze route was leuk bedacht maar pakt in de praktijk verkeerd uit, hellingen van meer dan 8% zijn echt te zwaar voor ons met onze combinatie. De eerste nemen we daarom lopend, zelfs Klaaske moest lopen maar bij de tweede helling zien we 't niet meer zitten. We keren terug naar de drukke "94", een tweebaansweg met veel vrachtwagens. Zowel Google als onze Garmin geeft echter nog een alternatief aan, joepie! Dat die route echter over onverharde wegen gaat maakt dat we ook daar na een eerste poging van terug komen. Dan dus maar over die stomme "94", inmiddels regent het en is er nergens een plek waar je tussendoor even kan bijkomen. Ik vraag me serieus af waarom we dit ook al weer doen....

Om 14.00 komen we aan bij ons reeds geboekte hotel: Grand Hotel Rzeszow 
De luxe en de weldaad komen ons al in de lobby tegemoet. Wij zien er niet uit; onder de modder (van die ene onverharde weg), moe en hongerig. De luxe is zó welkom dat we in een mum van tijd besluiten om nog een nachtje bij te boeken. Tijd om de lichamen even te laten herstellen en dat gaat met zwembad, sauna en massages vast lukken!

2 opmerkingen:

  1. Waarom doen jullie dit? It's the yourney, not the destination! Maar dat was vandaag dus niet zo'n succes. Even een dagje rust is dan ook een perfecte oplossing. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lees nu een aantal verslagen; zag een maximum snelheid van tegen de 60/uur voorbij komen, en dat met Klaaske in het volste vertrouwens dat hun ouders zorgen dat het goed komt. Balen van die alternatieve afslagen, maar je komt wel op plaatsen waar je tevoren nooit over had nagedacht moet je maar denken ;-) Lekker bijkomen in de luxe nu; geniet er van ! Groetjes uit NL, waar de vlaggen net weer zijn binnen gehaald.

    BeantwoordenVerwijderen